Yamaha Rhino Forum banner

1 - 4 of 4 Posts

·
Registered
Joined
·
17 Posts
Discussion Starter #1
Hey guys, I am a new member to the site and also a new Rhino owner. I've been doing a lot of reading on this topic and I KNOW it has been beat to death but I still cant find a definitive answer for my condition. so, here goes... I started with a multitude of issues, carb work, fuel pump, filter etc but I am still having the same issue. The rhino stalls out when its above ~180 degrees and or just had been under load. The thing about it is that it stalls like someone hit the kill switch, no prior sputtering, spitting, choking...just like the ignition was cut. It will start back up on choke only and very hard to start. so here is what I have done... new carb with stock jetting, adjusted AF mixture based on plug, new plug (iridium), new air cleaner, oil, oil filter, weller fuel pump kit (pump and hoses), thermal switch in radiator (because I thought it was overheating), new gas and new fuel filter. if I start this up when its cold and let it idle, it will sit and idle all day! Can anyone help?!
 

·
Registered
Joined
·
4 Posts
what's up man, same here new Rhino owner I'v been ridding since a young age but with the fam decide it was time for sxs. Have you tried swapping back the stock CDI?
 

·
Registered
Joined
·
17 Posts
Discussion Starter #3
To me the CDI sand coil look stock. I did ohm out the coil and cap. The manual says between .18-.24 and I have .7. Not sure if that’s ok or not, maybe causing the issue. Cap ohms out ok.
 
1 - 4 of 4 Posts
Top