Yamaha Rhino Forum banner
1 - 5 of 5 Posts

·
Registered
Joined
·
3 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Hey guys i have three new hid lights i bought from Checker. I just got done wiring them up and two of them dont work. They all have power to the lights, and they all share the same ground (drilled and tapped a hole in the cage). Has anyone had any problem with these light not working?
 

·
Premium Member
Joined
·
7,795 Posts
x

try lighting them up individually and c what happens and then get back to us...they are pretty reliable..run a jumper wire to each one at a time ..
 

·
Registered
Joined
·
3 Posts
Discussion Starter · #3 ·
I've tried running them individually and nothing. They all have individual power wires and switches. I gave them there indivual ground wires and only one of them worked, thought it might be the ground then wired them to the same gound and only one of them come on
 

·
Registered
Joined
·
1,045 Posts
Have you tried powering them straight from the battery? Just for testing purposes of course.
 

·
Registered
Joined
·
334 Posts
Hey guys i have three new hid lights i bought from Checker. I just got done wiring them up and two of them dont work. They all have power to the lights, and they all share the same ground (drilled and tapped a hole in the cage). Has anyone had any problem with these light not working?
Most likely the ballast took a dump. take those two that aren't lighting up and power them to the harness that the good light is working on. If they don't light up for sure the ballast are done for
 
1 - 5 of 5 Posts
Top