Yamaha Rhino Forum banner
1 - 3 of 3 Posts

· Registered
Joined
·
3 Posts
Discussion Starter · #1 ·
My problem- idles rough and then dies, motor bogs if given any gas, started doing this after last ride

2006 Rhino- 686 motor, gibson full exhaust, k&n air filter with snorkel, hunterworks cdi, dynojet kit installed

What Ive done so far- Fresh gas, installed new double clear fuel lines, fuel filter ,mikuni fuel pump, and new spark plug, replaced carb rubber intake on motor side, cleaned air filter and inside of carb, installed new needle valve, checked float, played with the jets and air/fuel mixture screw, Nothing works, IS this Carb Tuning related or something else? If tuning, what recommended jets and settings, I have a rutting rhino full jet kit not installed

ANY HELP WOULD BE APPRECIATED
Thanks
 

· Registered
Joined
·
3 Posts
Discussion Starter · #3 ·
It was running fine until the last ride, I thought it might be bad gas or dirt in the carb, cleaned the carb and put fresh gas in, recently installed gibson exhaust and had carb rejetted, and it does run with the choke pulled
Thanks for your help
 

· Registered
Joined
·
3 Posts
Discussion Starter · #6 ·
Fuel pressure is good and holds, it has new mikuni pump and double clear fuel lines,

Rutting Rhino, I sent a reply, thanks for all the help

The rhino been broke for a month now, about to pull my hair out
 
1 - 3 of 3 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top