Yamaha Rhino Forum banner
1 - 2 of 2 Posts

·
Registered
Joined
·
9 Posts
Discussion Starter · #1 · (Edited)
see post at this forum link:

http://www.rhinoforums.net/engine/6...-idles-dies-when-applying-gas.html#post617962

Found out from trial and error that it appears to be the "Throttle Position Sensor TPI".
Would you believe that there was not one, I repeat, NOT ONE in stock at any Yamaha dealer in the State of Texas!
I guess, I shouldn't be surprised after learning today from the Largest Yamaha dealer in Houston, Texas, that they only sold two Rhinos in 2011 compared to 250 Ranger's, hummm, that's not good news.
No wonder they don't have parts for the Rhino. by the way, I did purchase the TPI from, http://www.yamahapartshouse.com/home.aspx much better p[rice compared to what Yamaha quoted for an un stocked item.
 

·
Registered
Joined
·
9 Posts
Discussion Starter · #2 ·
"Throttle Position sensor"

Found out from trial and error that it appears to be the "Throttle Position Sensor TPI".
Would you believe that there was not one, I repeat, NOT ONE in stock at any Yamaha dealer in the State of Texas!
I guess, I shouldn't be surprised after learning today from the Largest Yamaha dealer in Houston, Texas, that they only sold two Rhinos in 2011 compared to 250 Ranger's, hummm, that's not good news.
No wonder they don't have parts for the Rhino. by the way, I did purchase the TPI from, Yamaha Parts, Yamaha Snowmobile Parts, Yamaha ATV Parts, Yamaha Motorcycle Parts, Yamaha Accessories at wholesale prices much better p[rice compared to what Yamaha quoted for an un stocked item.
 
1 - 2 of 2 Posts
Top