Clutch spinning in neutral - Yamaha Rhino Forum - Rhino Forums.net
CVT, Sheaves and Wet Clutch A place to discuss troubleshooting and modifications.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 07-11-2019, 06:58 AM Thread Starter
Spectator
 
Join Date: Jul 2019
Posts: 1
Just picked up this 2004 rhino with 6100 kms with the clutch trouble. I replaced the primary clutch and wet clutch and related parts and it does seem to be working properly. It spins in neutral and has a weird noise.
J.W.R is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Lower Navigation
Go Back   Yamaha Rhino Forum - Rhino Forums.net > Technical > CVT, Sheaves and Wet Clutch

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Yamaha Rhino Forum - Rhino Forums.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome