Not getting fire - Yamaha Rhino Forum - Rhino Forums.net
Engine For discussion of engine performance, and maintenance

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 06-29-2012, 06:40 PM Thread Starter
Spectator
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 4
Not getting fire

I have 2005 Yamaha Rhino 660.

Changed out the fuel pump as it was not getting gas, that problem fixed. Another issue I can not solve is that the Rhino is not getting fire at the spark plug at all. Battery completely charged, winds and winds great, just no fire. Took out the air filter, sprayed a shot of ether, and not even a single pop. No fire whatsoever. (Brand new spark plug)

Any suggestions... Took it to the Yamaha shop for diagnostics, and got a call with an estimate of $1,100.00. Just looking to see what some people think may be the issue and how easy of a fix for someone who is mechanically incline.
thehunted is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Lower Navigation
Go Back   Yamaha Rhino Forum - Rhino Forums.net > Technical > Engine

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Yamaha Rhino Forum - Rhino Forums.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome